Månsson Nyheter Rikstravet Hästarna Om oss Bloggen Fotoalbum
Co.

Camp Myckle Stall A1 Travet V75 Klubben Kontakt

Camp Myckle

Våran gård ligger i en liten by som heter Myckle ca 5km från Skellefteå centrum.
Vi har byggt en anläggning med fokus på lösdrift. Det tog inte speciellt lång tid efter det att vi flyttade dit 2011 innan vi valde att satsa på lösdrift.
Tycker att hästarna mår väldigt bra av att få vistas utomhus dygnet runt i stora rymliga hagar. Att få vistas i det fria och känna ett lugn mellan träningspassen är en självklarhet för oss.
Vi har separata vinter och sommarhagar och givetvis så har varje hage en ligghall där hästarna har möjlighet att söka skydd för väder och vind.

För de hästar som av någon anledning inte trivs med lösdrift så använder vi oss givetvis av stallet som rymmer 7 boxar. I direkt anslutning till stallet så har vi en stor foderlada med selkammare, fikarum och ytterligare 6 uteboxar. 

Som foderleverantör använder vi oss av Hästkraft, www.hastkraft.com. Vi går på deras totalkoncept vad gäller både kvalitetssäkrat grovfoder och kraftfoder.

Sommartid så har vi en kanonfin 800m lång rakbana och en sandbana att bedriva träningen på. Motionsslingan mäter 4km sommartid. I direkt anslutning till våran gård så har vi obegränsat med fina ridvägar i skogen.

Under vintern blir det svårt att använda sig av sandbanan men då får vi istället tillgång till en backe och vi förlänger även rakbanan till 1600m. Motionsvägarna på vintern är i princip oändliga.

Välkomna  att besöka oss och hästarna !

 

Camp Myckle

Mycklevägen 128

931 98 Skellefteå

 

 Stall A1 Travet  V75 Klubben  Kontakt